SEVİLEN İŞ YERLERİ

Ofis SPA

Homemade Aromaterapi markasına ait ürünler ihtiyacınız olan özel günlerde hediye paketleri ile size özel hazırlanmaktadır.Ofis Spa setimizle çalışma ortamımızda enerji, sağlık ve motivasyonumuzu aromaterapiden alıyoruz.

Setimiz size özel hazırlanmış keten kılıfı içindeki aşağıdaki örnek ürünlerden oluşmaktadır, bütçenize göre sete ekleme ya da çıkartma yapılabilir.

Arındırıcı El Ovması

Binlerce yıl öncesinin güneşiyle oluşmuş ve rafine olmamış kaya tuzu, soğuk sıkım tatlı badem yağı, sakinleştirici % 100 lavanta yağı ve ladin uçucu yağıyla elde hazırlanmıştır. El yapımı minik tahta kaşık ölçümüz ile (1 kaşık) el ve ayaklarımıza kuru olarak uygulayıp daha sonra yıkayarak tuzu akıttığımızda üzerimizde birikmiş olan tüm elektromanyetik, yararsız, yük olan enerjiyi temizleyip topraklamış oluyoruz.


Okaliptüs Uçucu Yağı

Antiseptik ve antivirüs özelliklere sahiptir. Kokusunu içimize çekerek ve buharından faydalanarak sinüzit, boğaz iltihapları ve romatizmal durumlarda iyileştirici etkisinden faydalanmamız mümkündür. Nefes açıcı, rahatlatıcı, canlandırıcı özelliğe sahiptir ve çalışma ortamımızdaki temiz olmayan hava ve bulaşıcı hastalıklara karşı müthiş bir kalkandır. Ağza alınmaz.

Lavanta Özlü Sprey

Sakinlik, dinginlik sağlar ve baş ağrısına karşı etkilidir.
Lavanta &Limon Özlü Sprey
Dengeleyici karışım.
Patchouli & Sedir & Biberiye Özlü Sprey
Kararlılık, güç, afrodizyak etkisi.

Kutulu Taş

% 100 saf çakıltaşlarının sıkıştırılması sonucu oluşturulmakta, bu özelliğiyle tercih edilen uçucu yağı kendi içinde hapsetmesiyle uzun süre etkisini korumaktadır. Cep boyu ve kutusunda taşınabilir olması dolayısıyla toplantılarınızda bile yanınızda bulundurmanız ve seçtiğiniz yağın yardımıyla hedeflenen etkiden faydalanmanız mümkündür.